Els comuns es troben satisfets de mantenir l’escó a Tarragona

El cap de llista d’En Comú Podem pel Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, Jordi Jordan, ha valorat de forma positiva els resultats de la formació a la demarcació i al conjunt del país.

L'acte de campanya d'En Comú Podem titulat 'El treball que Catalunya mereix' amb Joan Carles Gallego, Jordi Jordán, Yolanda López i Yolanda Díaz, el 10 de febrer del 2021 (horitzontal)
PUBLICITAT

“Hem mantingut el diputat per la demarcació i també els 7 que teníem a Barcelona en un moment en el qual el vot estava polaritzat i amb molt poca participació, un fet que finalment no ens ha acabat afectant”, ha dit.

En tot cas, el futur diputat al Parlament de Catalunya, el tortosí Jordi Jordan, ha explicat que la fórmula que ha defensat en tot moment En Comú Podem d’un govern d’esquerres és una possibilitat real després dels resultats que s’han vist.

“Treballarem per intentar fer de pont entre el PSC i ERC a partir d’aquest mateix dilluns amb l’objectiu de formar un govern que deixi enrere l’enfrontament i la divisió dels últims anys i aparti el partit que ha provocat aquesta situació al nostre país, els hereus de la vella Convergència”, ha dit Jordan.

Finalment, Jordán ha lamentat els 11 escons aconseguits per VOX a Catalunya i a Tarragona en particular.: “A la ultradreta se l’ha d’apartat de qualsevol joc al futur Parlament de Catalunya per no donar-los més protagonisme, facin el que facin”, ha assegurat.

PUBLICITAT