Els Reis d’Orient deixen somriures als usuaris de La Muntanyeta regalant una ràdio

Els Reis d’Orient han arribat per repartir somriures i regals les llars tarragonines. Però on no podien faltar de cap manera, és a la seva ja habitual visita als usuaris i usuàries de l’Associació de Paràlisi Cerebral de La Muntanyeta. Per dinovè any consecutiu, de la mà del Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació (COAATT), han arribat ses majestats els Reis d’Orient per saludar els residents un per un i han lliurat, com a obsequi especial, una ràdio als membres de La Muntanyeta.

PUBLICITAT

Els Reis d’Orient del COAATT també han visitat la seu de la Llar Natalis de Tarragona que coordina l’Arquebisbat de Tarragona i que acull mares gestants que, per la seva situació social o familiar, puguin patir exclusió social posant així en risc la continuïtat de la gestació. A totes elles, se’ls ha regalat un necesser amb productes d’higiene personal.

Per acabar la jornadadel 6 de gener, els Reis d’Orient han fet la tradicional entrega de regals als més de 120 nens i nenes, tots ells fills i filles dels col·legiats i col·legiades, que s’han aplegat a les dependències del COAATT.

PUBLICITAT