Els retrobaments familiars marquen les arribades dels primers vols a l’Aeroport de Reus

L’Aeroport de Reus ha encetat la temporada turística d’estiu amb molts retrobaments familiars. Després de vuit mesos, els primers viatgers que han aterrat a l’aeròdrom reusenc aquest dimarts al migdia provenen de Shannon (Irlanda) i Londres (Regne Unit), dos vols operats per Ryanair.

Pla obert d'una família que aterra a Reus després de mesos sense veure's i que coneix a la fillola per primer cop. Foto de l'1 de juny de 2021 (Horitzontal).
PUBLICITAT

Darrere d’aquests passatgers hi ha nombroses històries de trobades i de presentacions. De fet, han estat diverses les famílies que han conegut per primera vegada a néts i fillols.

Malgrat les indicacions d’esperar als passatgers a l’exterior, donat el context de pandèmia, molts dels acompanyants no se n’han pogut estar d’entrar i han protagonitzat la imatge del dia, enmig d’abraçades, somriures i llàgrimes d’emoció. A fora esperaven nombrosos taxis i autobusos.

L’altre vol que opera a l’Aeroport de Reus aquest dimarts prové de Brussel·les (Bèlgica) i aterra a la capital del Baix Camp a les 20:15h, mentre que aquest dimecres n’arriba un altre des de Manchester (Regne Unit), també operat per Ryanair. De moment però, Aena es mostra prudent a l’hora d’anunciar properes connexions, encara que recentment des de la Taula Estratègica se’n van anunciar una vintena.

D’altra banda, properament s’espera que es reprenguin els vols nacionals a Palma de Mallorca i Menorca, operats per la companyia catalana Volotea, que s’estrenarà a l’equipament reusenc, a Eivissa a través de la companyia Air Nostrum i a les Illes Canàries amb la companyia espanyola Binter.

PUBLICITAT