Els test d’antígens passaran a valdre menys de 3 euros

Aquest dijous 13 de gener s’ha decidit que el preu màxim dels tests d’antígens a les farmàcies serà de 2,94 euros. D’aquesta manera, la mesura que limita el preu s’efectuarà el 15 de gener.

Primer pla d'una dona fent-se un test d'antígens a la carpa situada davant l'Ajuntament de Tarragona en el cribratge per al personal municipal que ha de participar en el procés electoral del 14-F. Foto de l'11 de febrer del 2021 (horitzontal).
PUBLICITAT

Les reunions familiars i l’augment de casos de COVID-19 han provocat una major demanda de tests d’antígens durant les festes de Nadal. Aquest fet ha provocat que el cost de les proves s’hagi elevat, en alguns casos, fins als 30 euros.

Els tests d’antígens van aparèixer a les farmàcies durant el mes de juliol de l’any 2021. En aquell moment, no es va fixar un preu, però els farmacèutics van establir preus que rondaven entre els 6 i els 10 euros. Però, a finals d’any les existències es van acabar i les farmàcies no van poder abastir a tota la població que necessitava fer-se un test d’antígents.

Per aquest motiu, Pedro Sánchez ja va anunciar aquest dilluns 10 de gener que es regularia el preu dels tests. No obstant, no va concretar-ne més informació al respecte.

PUBLICITAT