Escorcollen el domicili a Alcover del pistoler de Tarragona

En l'operatiu hi participen especialistes del TEDAX davant la sospita que podria estar emmagatzemant explosius

Els Mossos d’Esquadra han escorcollat aquest dimecres a Alcover el domicili del pistoler que aquest dimarts va ferir greument tres excompanys de feina i un agent dels mossos. L’operatiu s’ha iniciat al matí i hi han participat tècnics especialistes en desactivació d’explosius (TEDAX). La intervenció del cos s’ha degut a la sospita que podia estar fabricant i emmagatzemant aquests materials a casa seva. També s’han desplaçat efectius de la policia científica i diverses dotacions dels bombers.

PUBLICITAT

L’agressor continua hospitalitzat en estat crític després de ser abatut per agents del GEI dels Mossos quan es trobava atrinxerat a l’interior d’una masia de Riudoms. Durant el matí els Mossos han tallat l’avinguda Maria on hi ha l’immoble. Ho han fet per precaució davant la possibilitat que hi hagués explosius.

Josep Maria Figueras, propietari del pis on vivia el pistoler, ha estat fent guàrdia tota la nit. La seva intenció era entrar a l’immoble per veure en quin estat estava, però al final ho haurà de fer un cop ho autoritzi el jutjat.

Figueras ha explicat que l’home hi vivia des de feia més de cinc anys i que a l’agost se li havia acabat el contracte. El propietari volia recuperar l’immoble per cedir-lo a un conegut, però des d’aleshores l’agressor havia allargat la seva estada mentre trobava un nou habitatge. “Pagava un import baix i no volia deixar el pis perquè tot el que trobava era molt més car”, ha relatat. Finalment, dijous de la setmana passada, el va informar que n’havia aconseguit un a la Selva del Camp. De fet, havien quedat aquest dimarts perquè li retornés les claus. Una trobada que no es va produir.

“No havia tingut cap problema amb ell”, ha explicat Figueras. Alhora, el propietari ha apuntat que en diverses ocasions l’autor del tiroteig li havia comentat que a Securitas no el tractaven bé, tant a nivell laboral com salarial.

PUBLICITAT