Èxit en la 30a edició del festival d’havaneres del Port de Tarragona

El passat dissabte 30 de juliol amb el grup Els Cremats va cloure la 30a edició del festival ‘Havaneres del Port de Tarragona’, amb un cartell musical ple de qualitat i algunes novetats que el Port de Tarragona va programar amb la voluntat de contribuir a difondre la cultura popular catalana i la tradició marinera entre la ciutadania. El certamen va omplir, de gom a gom, la pèrgola del Serrallo les nits de tots els dissabtes de juliol a partir de les 22 hores.

PUBLICITAT

Els grups que van actuar en el festival, com sempre a l’aire lliure i amb entrada gratuïta, van omplir l’aforament màxim cada sessió que era de cinc-centes persones a la pèrgola del Serrallo. Un èxit d’acollida per part de la ciutadania que ha assistit al barri mariner tarragoní, transformat, en un lloc màgic cobert de notes, ritmes i melodies tradicionals catalanes, amb un nou decorat especial i innovador sobre l’escenari dissenyat per a celebrar la trentena edició.

Durant aquests dies Tarragona ha pogut gaudir d’alguns dels millors grups reconeguts d’havaneres al Serrallo. L’esdeveniment és un acte musical força estimat pel veïnat del barri pescador del Serrallo, així com per tota la ciutadania de Tarragona. Enguany es compleixen els 30 anys de la primera edició de les ‘Havaneres del Port’ i, per tant, el Port de Tarragona ha introduït una novetat per a la celebració d’aquest esdeveniment: ‘Coneix l’havanera des del mar’, una activitat paral·lela a les cantades dels dissabtes que ha permès apropar-se a l’origen i la història de les havaneres des del mar.

PUBLICITAT