Finalitzen les obres del vial perimetral de la ZAL del port de Tarragona

El port de Tarragona ha acabat les obres del vial perimetral de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL). L’actuació va començar l’octubre de l’any 2021 i s’ha executat durant quinze mesos.

PUBLICITAT

Els treballs ha tingut un cost de 3.337.868,96euros (sense IVA) i han consistit en 1.300 metres de carretera, quatre carrils, dos per sentit, amb dues rotondes intermèdies. Es tracta del primer dels tres projectes d’accessos que connectaran la ZAL a les carreteres de l’entorn. “És un gran impuls per al desenvolupament d’aquesta nova zona d’activitats portuàries”, ha afirmat el president del port Saül Garreta.

La ZAL és un espai d’un milió de metres quadrats i de 250.000 metres quadrats de sostre disponible per acollir inversions empresarials d’alt valor afegit. Ara mateix, s’estan ultimant els treballs finals de les obres del vial perimetral i s’està a l’espera dels tràmits administratius per recepcionar-les. A banda, el port continua amb tres projectes d’obres més. La primera d’elles, és la nova rotonda, que se situarà en l’encreuament entre la C-31B, la TV-3146 i el nou accés a la ZAL. D’aquesta manera, es facilitarà l’entrada de tota mena de vehicles, especialment camions, cap a les empreses logístiques que en un futur s’implantaran en la zona.

PUBLICITAT