GOLFES finalista als Premis Petxines 2023

Golfes, el late night radiofònic de Ràdio Ciutat, és un dels programes finalistes en la categoria Petxina Km. 0 dels Premis Petxines del Col·legi de Periodistes de Catalunya que distingeix el producte periodístic de proximitat, cuinat a foc lent i amb vocació de servei al territori.

PUBLICITAT

El programa dirigit per Laura Rovira segueix guanyant reconeixements després de rebre el guardó dels Premis de Comunicació organitzats pel Diari La República Checa i és un dels tres finalistes per obtenir la Petxina Km.0 “per apostar per un registre radiofònic fresc i desenfadat, que connecta amb les noves generacions d’oients”.

El lliurament dels premis es farà el proper 9 de juny al Teatret de El Serrallo en una celebració d’un certamen que enguany arriba a la seva 31a edició. Les votacions a Petxina Oberta, Petxina Tancada i Petxina Km. 0 es realitzaran in situ el mateix dia de la festa on els periodistes col·legiats Biel Roquet-Jalmar i Elisenda Rovira s’estrenaran com a presentadors de la gala.

En aquest sentit, el programa #CarrerMajor de Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona va rebre la Petxina Km.0 de l’any 2021 (detalls)

PUBLICITAT