Grans resultats per al Club Gimnàstica Estètica i Rítimica Constantí

El passat dissabte 19 de març es va celebrar la 1ª jornada de la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica al Pavelló Poliesportiu municipal de la Pobla de Mafumet, un esdeveniment organitzat pel Club Gimnàstica Rítmica Costa Daurada i el Consell Esportiu del Tarragonès. En aquesta competició s’estrenava per primera vegada en una fase comarcal el Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí, amb la participació dels duos benjamí i infantil.

PUBLICITAT

Els resultats van ser molt positius, ja que el duo de categoria Benjamí (Maria i Júlia) va acabar en segona posició, tot i portar només 6 mesos d’entrenament. Pel que fa al duo en categoria Infantil (Lea i Melinda) van acabar en 1r lloc després d’un any de treball intens de preparació. Uns resultats molt brillants que avalen el bon treball que està fent el club des de l’inici de la temporada el passat mes de setembre.

El proper 2 d’abril, el Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí organitzarà la segona jornada d’aquesta Fase comarcal al Pavelló Poliesportiu Municipal. Serà la primera vegada que el club, amb el suport de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament, organitzarà una fase comarcal de gimnàstica rítmica. També durant el mes d’abril, concretament el diumenge 24 d’abril, el Club organitzarà un altre gran esdeveniment esportiu com serà la II edició de l’Open Agegcat de Gimnàstica Estètica de Grup.

PUBLICITAT