Identifiquen l’autor d’una punxada a una noia a les Terres de l’Ebre

Els Mossos d’Esquadra investiguen el primer cas de punxada a una noia a les Terres de l’Ebre. La víctima, una jove de 24 anys i veïna de Castelló, ballava a la pista amb un grup d’amigues en un local d’oci nocturn de la Ràpita (Montsià) quan es va notar una punxada a la cama. Després d’alertar la seguretat del local, la noia va denunciar-ho a la Policia Local. La víctima va explicar que havia vist la persona que presumptament li havia fet la punxada, un home que els agents municipals van identificar, però no està detingut. Activat el protocol per a aquests casos, se la va traslladar a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La noia no va perdre el coneixement ni va notar malestar i les analítiques no van detectar cap substància ni droga.

PUBLICITAT

Els fets es van produir la matinada de dissabte als volts de quarts de cinc de la matinada. Quan va presentar la denúncia a la Policia Local de la Ràpita, la víctima va explicar que havia vist la persona que l’havia punxat, presumptament, i el sospitós va ser identificat. 

La Unitat d’investigació d’Amposta dels Mossos d’Esquadra té encara oberta la investigació, pendents de completar totes les diligències.

PUBLICITAT