Incauten una tercera “narcollanxa” a Riumar durant un operatiu

La Guàrdia Civil ha intervingut una “narcollanxa” aquest passat 14 de març a la localitat de Riumar. Aquesta és la tercera intervinguda durant d’any a la zona del Delta de l’Ebre. La intervenció va tenir lloc en el marc de l’operatiu especial d’intensificació de controls en la zona del Delta de l’Ebre davant l’augment detectat per la Guàrdia Civil de fets relacionats amb desembarcaments d’haixix.

Narcollanxa Riumar
PUBLICITAT

El fet va ocórrer després que Agents de la Patrulla Fiscal i Fronteres de Sant Carles de la Rápita, van observar un vehicle turisme que circulava a gran velocitat per la urbanització de Riumar. En dirigir-se la patrulla a la zona d’on provenia, va intuir que el mateix intentava allunyar-se d’una patrulla de la Policia Local de Deltebre, que es trobava al costat d’un camió de gran tonatge amb semiremolc que estava estacionat a la urbanització.

Després de procedir a la identificació del conductor i davant l’inusual que resultava que un camió d’aquestes dimensions es trobés en una urbanització de caràcter principalment vacacional i turístic, els agents van optar per realitzar l’obertura del remolc. En el seu interior, van trobar una embarcació semirígida, pròxima als 12 metres d’eslora, de les denominades “narcollanxes”, que anava equipada amb tres motors nàutics d’elevada potència.

La propietat d’aquest tipus d’embarcacions constitueix un delicte de contraban, per la qual cosa els agents van procedir a la detenció de l’individu, que va ser posat en llibertat finalment.

PUBLICITAT