Instal·lada la grua de Ca l’Agapito

Aquest matí el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, s’ha mostrat satisfet davant la notícia de la instal·lació de la grua de la Plaça del Pallol, per a la represa de les obres de rehabilitació del beateri de Sant Domènech, Ca l’Agapito. Els treballs de muntatge es van dur a terme durant tot el dia d’ahir, fet que va provocar talls de trànsit i canvis de circulació, però que avui ja s’han restablert.

PUBLICITAT

Davant d’aquest nou pas, Pinedo ha apuntat que aquesta “és una gran notícia, ja que avancem amb bon peu i podrem complir els terminis”. Recordem que l’obra de rehabilitació de la façana ha d’estar llesta el febrer de 2023 i la recuperació de la volta, dins el projecte de Porta Tàrraco, pel desembre d’enguany. La grua, d’uns 40 metres d’alçada, estarà instal·lada els 3 mesos vinents i servirà “per executar la part d’obra del beateri, principalment aquella relacionada amb la nova estructura metàl·lica, que permetrà la rehabilitació de la façana de l’edifici”.

El regidor ha volgut agrair la bona predisposició dels restauradors de la plaça i dels veïns i veïnes que durant el dia d’ahir van patir talls de trànsit i circulació. En tot cas, a partir d’ara, només hi haurà talls puntuals per descàrrega de material.

PUBLICITAT