Junts vol “garantir un Govern ben gestionat” i insta a decidir entre Illa o Borràs

El cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, Albert Batet, ha assegurat aquesta tarda al Teatre Principal de Valls que aquest diumenge, 14 de febrer, els catalans i les catalanes han decidir “quin model volem: Laura Borràs o Salvador Illa, el president Puigdemont o Pedro Sánchez, un govern independentista unit o un tripartit del 155, avançar o fer marxa enrere, Catalunya o Madrid”. Per això, Batet ha insistit que l’únic vot que ho pot garantir és Junts perquè “no acceptarem cap vot del PSC que ha aprovat els fons europeus amb Vox”.

PUBLICITAT

Seguint en la mateixa línia, el candidat de Junts ha recordat que el 14-F també es decideix “com volem gestionar la pandèmia, com ajudar a la gent”. En aquest sentit, ha animat a no perdre cap vot diumenge perquè “cada vot serà decisiu. Fem que els vots siguin útils per ajudar el autònoms, les empreses, els comerciants, les famílies, la gent gran; però també per una majoria independentista al Parlament de Catalunya. Un vot útil per Valls, per l’Alt Camp, pel Camp de Tarragona. Un vot útil per avançar”, ha subratllat. 

Per això, “per guanyar, per avançar, per no rendir-se, per persistir. Votar victòria, votar Catalunya, votar Junts per Catalunya”, ha animat.

Junts hem nascut per superar les dificultats

El president Carles Puigdemont ha enviat un missatge d’ànims i d’esperança, “tenim moral de victòria, hem guanyat moltes vegades i ho tornarem a fer. Hem de guanyar perquè no és el mateix que a Catalunya governi la resignació que la determinació. Junts per Catalunya hem nascut per superar les dificultats“.

En la seva intervenció telemàtica, el president Puigdemont ha advertit que “la manera com Espanya està gestionant la seva democràcia està arrossegant la Unió Europea a un ridícul global. Tohom ha vist la feblesa de Josep Borrell, company de Salvador Illa, alumnes de la mateixa escola”. Per això, el president ha insistit que “no podem permetre que governin Catalunya“.

En aquest sentit, ha apel·lat al “vot útil de Junts per Catalunya” per garantir la bona gestió del país i fer presidenta de la Genralitat de Catalunya, Laura Borràs.

En un moment excelcional, calia una eina excepcional com Junts

El conseller Josep Rull ha posat en valor l’esperit transversal de la candidatura de Junts per Catalunya perquè “en un moment excepcional, calia una eina excepcional com Junts. No estem en una democràcia homologable a nivell europeu, hi ha presos polítics, hi ha exiliats, hi ha repressió, es tanquen persones a la presó per les seves idees o la lletra de les seves cançons”. Davant d’aquesta situació, Rull ha encoratjat els catalans i les catalanes a votar Junts “per ser l’expressió majoritària que aglutina persones de sensibilitats diferents”. 

PUBLICITAT