La 30a Mitjà Marató de Tarragona reuneix 1.347 participants

Aquest diumenge 28 de novembre ha tingut lloc la 30a edició de la Mitja Marató + 10K “Ciutat de Tarragona”, enguany de forma presencial després que el 2020 es realitzés virtualment a causa de la pandèmia. La cursa més emblemàtica del calendari esportiu tarragoní ha congregat finalment 1347 participants. Per modalitats, 718 persones han corregut la Mitja i 629, els 10K. Per procedència, un 52% de persones que hi han participat són de la ciutat, un 32% venen de la resta de la província i un 16%, de fora de la demarcació. Cal destacar a més que un 27% de les persones participans són dones.

PUBLICITAT

Les dues curses, amb sortida i arribada a l’Anella Mediterrània, han començat a les 10 h des de l’esmentada Anella i han fet sengles circuits per la ciutat, de 10.000 m i 21.097 m, homologats oficialment per la Federació Catalana d’Atletisme. José Manuel Vieito ha fet la millor marca masculina de la Mitja Marató, mentre que Cristina Sole ha estat la primera participant femenina a creuar la línia de meta. Pel que fa a la cursa de 10K, les millors marques en categoria masculina i femenina les han registrat Iván Docampo i María Lázaro.

El circuit de Mitja Marató ha transcorregut en paral·lel al de la cursa de 10k fins al km 4, situat a Ramón y Cajal, a l’altura de Parc Central. La resta de circuit, com ja és habitual, ha passat pel centre de la ciutat i per la façana marítima per tornar a meta, situada a l’Anella Mediterrània, punt de sortida i on s’han concentrat tots els serveis, des de guarda-roba a lliurament de dorsals passant pel punt d’informació i els WC.

PUBLICITAT