La Fira de l’Ocupació a Tarragona assoleix millors registres d’inscripcions

Tindrà lloc el 19 de maig al Recinte Firal, de les 10 a les 18 hores.

PUBLICITAT

“Amb les xifres a la mà, i quan encara queden dos dies per la inauguració de la Fira de l’Ocupació de Tarragona, ja podem dir que hem superat els millors registres mai assolits en aquest esdeveniment”, explica Josep Oriol Fernández, director de les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona.  Tindrà lloc el 19 de maig al Recinte Firal, de les 10 a les 18 hores.

En cap de les anteriors convocatòries havíem aconseguit un resultats previs tant bons, el que indica que obtindrem una gran afluència de públic”, assenyala Fernández. 

Així, doncs, més de 60 empreses, de sectors diversos, i un miler llarg de persones ja s’han inscrit a la Fira de l’Ocupació de Tarragona. Serà en format presencial, que tindrà lloc el proper 19 de maig, de les 10 a les 18 hores, al Recinte Firal. “És una satisfacció poder recuperar aquest esdeveniment, atesa la gran acceptació entre les empreses i la forta demanda entre la societat. A més, arriba en un moment en el que necessitem impulsar l’activitat econòmica”. 

La fórmula de la Fires de l’Ocupació de la Cambra, que són la principal plataforma laboral del sud de Catalunya, és ben senzilla. Es tracta de posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen. 

La tasca d’organització per posar en contacte a les parts i fer-ho en un format àgil i en un espai físic ben estructurat, afavoreix els contactes, reunions i intercanvis d’informació. En conjunt, explica l’èxit d’aquesta iniciativa que, tot i la pandèmia, es va continuar celebrant, ni que fos en format virtual.  Per altra banda, amb la presencialitat torna el “networking” i els tallers. 

I enguany, a més, s’inclou una destacada novetat. “Hem decidit dotar a la Fira també d’una vessant solidària, per això una desena d’entitats sense ànim de lucre, ONG’S… hi participaran per donar a conèixer la seva tasca d’ajuda a col·lectius necessitats”, explica el director de la Fira. 

La Fira de l’Ocupació de Tarragona és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb  el suport de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, Port de Tarragona, Tarragona Impulsa i Asesa. 

PUBLICITAT