La Fundació del COMT posa en marxa la beca Olga Acebes.

La fundació del El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ha posat en marxa la beca Olga Acebes, destinada a realitzar estades formatives fora del lloc de treball habitual dels professionals sanitaris. L’objectiu de l’ajuda és fomentar la formació mèdica continuada i el desenvolupament professional dels metges i metgesses col·legiats al COMT. En aquesta primera convocatòria hi ha disponibles 6 beques, 4 destinades a residents i les altres dues per a metges adjunts.

PUBLICITAT

La presidenta de la Fundació, la doctora Tani Francesch, ha destacat de la figura de la doctora Olga Acebes, col·legiada al COMT i especialista en rehabilitació.”La doctora Acebes va ser una metgessa amb moltes ganes de formar-se i que va deixar una gran empremta entre els seus companys de feina” va expressar la presidenta. Per motius com aquests, le decisió de batejar la darrera ajuda social de la Fundació amb el seu nom va ser unànime.

La doctora Olga Acebes va néixer a Barcelona el 29 de maig de 1969. Quan ella tenia dos anys, la família es va traslladar a Tarragona on va cursar els estudis primaris a l’escola de les Dominiques i, posteriorment, va cursar secundària a l’Institut Martí i Franquès.

L’any 1986 (promoció 1986-1992 divisió VII UB) va començar la seva carrera de medicina a la Facultat de Medicina de Reus. La preparació per a l’examen MIR la va dur a terme a Oviedo i, posteriorment, va decidir fer l’especialitat de Rehabilitació a Joan XXIII, ja que sempre va mantenir un gran vincle amb la seva ciutat, Tarragona, on va perdre la vida, junt amb els seus tres fills, en una explosió de gas en el seu pis de la Rambla Nova l’any 2005.

PUBLICITAT