La Generalitat es reuneix amb veïns de Llevant pel futur alberg de turisme

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, la directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós, i l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’han reunit aquest dijous amb les associacions Molnàs-Solimar, Cala romana, la urbanització Llevantina, Mas Vilà de Boscos de Tarragona i l’Associació de veïns de la Savinosa per tal d’informar de la situació del futur alberg públic que s’adequarà a l’antic complex Ciutat de Repòs i Vacances, ubicat al nord de Tarragona, a la carretera N-340.

PUBLICITAT

Segons han traslladat Xifré i Girós als veïns, el procés avança i és previst que les obres de remodelació de l’espai estiguin adjudicades abans d’acabar aquest any 2023.

Així mateix, des del Govern s’ha deixat clar que el futur alberg serà una millora de serveis pels veïns i veïnes de l’entorn on està ubicat. En aquest sentit, el delegat i la directora general han mostrat als veïns la possibilitat d’adequar alguns dels espais del complex per a ús dels veïns, com podrien ser sales per a fer-hi trobades, reunions o assemblees. Així mateix, també se’ls ha informat que podran fer ús dels espais comuns de l’alberg com pot ser el menjador, la cafeteria o les instal·lacions esportives.

L’alcalde de Tarragona també ha valorat positivament “el diàleg amb els veïns i la transformació que suposarà tant per Llevant com per la ciutat un equipament d’aquestes característiques”.

PUBLICITAT