La Guàrdia Civil de Tarragona celebra el seu 178è aniversari

En el matí del dilluns dia 16, en la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, es va celebrar un Acte Institucional per a commemorar el 178è Aniversari de la Fundació de la Guàrdia Civil. L’Acte va ser presidit per l’Il·lm. Sr. Subdelegat del Govern a Tarragona D. Joan Sabaté Borràs, al costat de l’Il·lm. Sr. Tinent Coronel Cap de la Comandància Sr. Jordi Verger Sans.

PUBLICITAT

L’Acte es va realitzar en la sala d’actes de la Comandància de la Guàrdia Civil. Hi van assistir una representació d’Autoritats Civils i Militars. A més a més, comandaments policials d’àmbit provincial i local, al costat d’un nombrós grup de Guàrdies Civils en situació d’Actiu, Reserva i Retirats.

Aquesta commemoració, va acollir un emotiu comiat dels qui cada any, van concloure la seva vida professional al servei del Cos i per tant de tots els ciutadans, en reconeixement de gratitud a tots ells per la culminació de la seva carrera.

Es van lliurar 5 condecoracions al Mèrit de la Guàrdia Civil, que van ser rebudes per un cap 1r i quatre guàrdies civils. Posteriorment, una sèrie de plaques i diplomes en agraïment als serveis exercits durant la seva carrera professional. Pràcticament tots els homenatjats, han romàs a la província de Tarragona al servei dels seus ciutadans, durant la major part dels seus servei actiu, sent alguns d’ells originaris de la província.

Es va emetre un vídeo en tribut a tots ells, en el qual van participar com entrevistats, per a acabar l’acte amb l’homenatge als caiguts i a la interpretació de l’Himne de la Guàrdia Civil. 

PUBLICITAT