La Pobla de Mafumet ja respira ambient nadalenc

Després de l’èxit assolit en la seva estrena l’any passat, l’Ajuntament renova l’aposta per ‘La Fàbrica de joguines’,

Després d’un any de llarga espera, la Pobla de Mafumet ja respira de nou l’ambient nadalenc. Com ja és tradició al municipi, l’estrena del Nadal va arribar amb la Festa de l’encesa. En una plaça de la Vila que va congregar bona part dels habitants del poble, l’Ajuntament va oferir un espectacle amb diversos focus d’interès amb un entretingut espectacle infantil, l’encesa de l’arbre, l’arribada del Tió a la Casa de la Vila i la projecció del nou mapping ‘Joan i la Fàbrica de joguines’, que va sorprendre a grans i petits.

PUBLICITAT


Així, l’ambient nadalenc va envair la Pobla amb l’estrena d’un programa d’actes que, fins al proper 6 de gener, oferirà un ampli ventall de propostes amb activitats per a tots els públics. Tot plegat tindrà lloc seguint en tot moment el protocol Covid vigent en cada moment, doncs la màxima prioritat de l’Ajuntament és garantir la seguretat i la salut de tots els seus habitants.

En aquest sentit, activitats tan destacades com el Parc infantil de Nadal (del 27 al 30 de desembre) o el Sopar i revetlla de Cap d’Any tornen enguany, si bé ho faran amb limitació d’aforament. Una mesura que s’estén també als espectacles musicals previstos: el concert de Los Secretos (18 de desembre, 10 €); Reggae per Xics (23 de desembre, 3 €); Concert de Nadal amb la Jove Orquestra Intercomarcal (29 de desembre, gratuït); el musical La Cenicienta (4 de gener, 3 €) i l’espectacle ‘Visca la festa’ amb la Cia. Rikus (5 de gener, gratuït). La recaptació íntegra de tots els espectacles serà lliurada a la Marató de TV3. Les entrades, tant per als espectacles de pagament com per als gratuïts, ja estan disponibles al portal.

PUBLICITAT