La sort somriu un estanc de Reus amb part del segon premi de la rifa de Reis

L’estanc número 18 de Reus (Baix Camp) torna a estar d’enhorabona, després de convertir-se en una de les administracions que han venut el segon premi de la rifa de Reis. Feia deu anys que els del carrer Vapor Vell, 35, no repartien sort. L’última vegada va ser gràcies a un premi de la BonoLoto valorat en dos milions d’euros.

PUBLICITAT

Una de les seves propietàries, Montse Rovira, assegura que encara no saben el nombre de dècims venuts del 72289, ja que ells ho fan a través de terminal i, per tant, fins aquest dissabte no es pot podrà conèixer si és “un dècim sol o són més d’un”. Rovira es mostra “molt contenta” i espera conèixer aviat qui o quins han estat els afortunats.

Malgrat que són molts els que compren loteria durant les festes de Nadal, Montse Rovira ha afirmat que la gent es mostra “reticent” a l’hora de comprar per la terminal. Una altra manera d’adquirir els dècims que Rovira espera que guanyi cada vegada més adeptes, després d’haver repartit el segon premi de la rifa del Nen per aquesta via.

Reus no ha estat l’única ciutat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre on ha caigut el segon premi, de 750.000 euros la sèrie. El 72289 també ha caigut a Horta de Sant Joan (Terra Alta), a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp) i a Bellvei (Baix Penedès).

PUBLICITAT