La Terrasseta tanca un excel·lent retorn a la normalitat en la seva 11 edició

La Terrasseta tanca la seva onzena edició havent exhaurit els abonaments menta i llimona, i amb afluència de públic a tots els espectacles de la seva programació. En total, una trentena de propostes culturals, d’entre les que destaquen concerts, circ i cinema a la fresca, han anat passant pel Parc Saavedra durant els dies 14 al 21 de setembre de 2022.

PUBLICITAT

Un any més, el Festival demostra ser una aposta cultural consolidada dins de la festa de Santa Tecla amb un públic fidel i també uns preus d’entrada accessibles a la ciutadania i a les famílies amb la gratuïtat de les persones menors de 10 anys. Enguany, des de l’organització s’ha apostat per una edició menys massiva i nocturna per tal d’afavorir les cures del projecte i el descans del veïnat.

La directora de La Terrasseta, Aida Bañeres, destaca “la forta aposta per una programació de molta qualitat amb un augment considerable del pressupost del certamen destinat a la contractació de músics més coneguts com ara Tiki Phantoms, Ketekalles, Adala i Joan Colomo, entre altres”. Però alhora, remarca “seguint sent un festival de descobertes musicals, com el grup femení Alérgicas al polen, Lisasinson i la tarragonina Alba Morena”.

La Terrasseta, que es presenta com un espai alternatiu de la festa major tarragonina, es consolida, també, com “un dels únics festivals amb forta perspectiva transfeminista, tant en l’equip gestor com en la programació, amb més d’un 70% de grups formats per dones o identitats dissidents”, recorda Bañeres. 

En aquesta edició han format part del cartell Adala, amb les entrades exhaurides. També Ketekalles, The Baggies, Flox o Las Bajas Pasiones, amb molta afluència de gent, especialment el cap de setmana. A més, cal sumar la bona rebuda de les 6 propostes de circ contemporani i la projecció de 6 pel·lícules a la fresca.

L’edició d’aquest any ha ampliat dos dies respecte les dues darreres edicions i ha recuperat dues nits de festa fins a altes hores de la matinada. Tot i això, l’organització ha fet una aposta per la configuració d’un festival més pausat i més sostenible, amb la finalitat de cuidar l’impacte al veïnat i al territori posant el focus a les propostes de circ, cinema i música en directe.

PUBLICITAT