L’adjuntament adjudica la instal·lació de càmeres a la Part Alta

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat la contractació per al subministrament i instal·lació de 28 càmeres de videovigilància a la Part Alta per part de l’empresa Alphanet Security Sistems SL en ambdós lots a concurs. D’una banda, pel que fa al Lot 1 com a subministrament i implantació de sistemes de videovigilància per un import de 47.516,70€ i al lot 2 per un import de 72.272,87€ per al sistema de gestió, gravació i analítica de vídeo en xarxa. 

Part Alta
PUBLICITAT

La instal·lació comportarà també doncs el subministrament del servei, la configuració i implantació de tots els sistemes necessaris per al seu funcionament i algunes de les ubicacions destacades seran la plaça del Pallol, la baixada del Roser, la plaça Natzarens, el parc del Miracle, la Rambla Vella, el Passeig de Sant Antoni i la plaça de la Pagesia, així com les tres places principals de la Part Alta com la de la Font, Fòrum i Rei, entre d’altres espais. 

En segon lloc aquest contracte també comporta la gravació, la gestió i l’analítica de la videovigilància en xarxa amb la Guàrdia Urbana. Un cop en marxa, aquest contracte també comptarà amb el manteniment dels equips, així com l’adequació permanent a la normativa vigent en cada moment.   

Aquest nou contracte i implantació respon a la necessitat de millorar  la seguretat i donar una resposta a les reivindicacions dels veïns de la Part Alta, per tal d’incrementar també la seva sensació de seguretat. Aquesta implantació genera un clar efecte dissuasiu que d’una banda redueix els fets delictius i actes vandàlics i alhora facilita les possibles investigacions a l’hora de determinar l’autoria de fets delictius. El termini d’inici de la instal·lació de les càmeres es preveu en un mes i mig aproximadament. 

PUBLICITAT