Lady Savannah torna a guanyar la Gala Tarragona Drag 2022

PUBLICITAT

Lady Savannah s’ha proclamat aquest dilluns 28 de febrer la guanyadora de la Gala Tarragona Drag 2022 obtenint la primera posició en la votació del jurat, entre el total d’11 participants, i per segona edició consecutiva després de guanyar la del 2020 en què també va obtenir la màxima puntuació del públic assistent.

Escolta entrevista amb la guanyadora, Lady Savannah (aquí)

En aquesta ocasió, Oscarberto, amb l’actuació paròdica de la comparsa Colours Fantasy sobre el popular tema ‘Ay mamá’ de Rigoberta Bandini, versionat com a ‘Ay Ricomà’, s’ha endut el suport popular i la 2a posició empatada amb el 3r finalista de la nit en vots del jurat per a Drag Nervio, i després que per error s’hagués donat a Drag Divax.

Tema ‘Ay Ricomà’:

El Teatre Tarragona ha acollit un any més el certamen que es va impulsar fa 18 anys a Tarragona amb la comparsa Amics de la Part Alta i que va exhaurir entrades el mateix dia en què van sortir a la venda. Enguany Ràdio Ciutat de Tarragona ha estat un dels col·laboradors oficials de la iniciativa que ha anunciat i s’ha marcat el repte de ser tot un referent a la península.

PUBLICITAT