L’aeroport de Reus oferirà dos vols setmanals amb Eivissa operats per Air Nostrum aquest estiu

L’aeroport de Reus comptarà aquest estiu amb una nova connexió amb Eivissa, a través de dos vols setmanals operats per la companyia Air Nostrum. Segons ha informat aquest divendres la Diputació de Tarragona, l’obertura de la nova ruta és possible gràcies al resultat del treball conjunt de la taula estratègica de l’aeroport de Reus.

Pla general de la façana principal de l'aeroport de Reus i turistes amb maletes accedint a la terminal de sortides. Imatge del maig del 2019 (Horitzontal)
PUBLICITAT

La connexió entre Reus i Eivissa s’estrenarà el proper 22 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins l’11 de setembre. L’Aeroport de Reus disposarà aquest estiu de quatre noves connexions. Binter enllaçarà amb Gran Canària amb dos vols setmanals durant tot l’any, i des de finals de juny, Volotea operarà dos vols setmanals amb Palma de Mallorca i amb Menorca.

La Diputació de Tarragona ha destacat que amb la represa dels vols regulars, l’aeroport reusenc es posiciona “com un motor per a la reactivació del sector turístic i de l’economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre”.

PUBLICITAT