L’Ajuntament finalment permetrà a l’AVV del Port celebrar la doble Revetlla

Després que aquest dimecres l’Associació de Veïns del Port va anunciar la cancel·lació de la Revetlla de Sant Joan 2022 a la Plaça dels Carros com a rebuig a la denegació de l’Ajuntament de Tarragona a permetre una segona revetlla enguany al carrer Rebolledo amb el col·lectiu LGTBIQ+ Kuki Friendly Party, el consistori ha reculat i després de reunir-se amb l’entitat veïnal aquest dijous, ha donat llum verda a la celebració de la doble festivitat al barri.

PUBLICITAT

La organització conjunta amb l’Associació Empresaris Baixa TGN arriba després de dos anys de pandèmia i sense poder celebrar activitats envers el veïnat i la dinamització necessària del barri.

En el comunicat l’entitat veïnal assenyalava que ”la dotació pressupostària de l’Ajuntament de Tarragona a totes les edicions de la revetlla de Sant Joan ha estat de zero, només aportant l’escenari i el servei de neteja, fent-se càrrec de tota la resta els organitzadors, donant feina directa a 27 persones, així com indirecta a tots els proveïdors de materials i serveis implicats” i recordant que no és el primer cop que es talla aquest carrer on ja s’hi celebra en el marc de Santa Tecla la KukiTecla amb el col·lectiu KUKI. Aquest, després de dos anys sense poder celebrar-ho, també va rebre la denegació de la celebració de l’orgull “per part de la mateixa Conselleria que vetlla tant per domini públic com pels drets LGTBIQ+” assenyalaven.

En aquest sentit la consellera de l’àrea, Cinta Pastó ha tingut una trobada amb els organitzadors per facilitar i tirar endavant la previsió de doble escenari per Sant Joan.

Finalment i amb l’ok de l’Ajuntament, l’AVV del Port celebrà la Revetlla de Sant Joan 2022 la nit del 23 de juny des de les 21.30h amb sopar a la fresca a la Plaça dels Carros i a les 23h el doble escenari als Carros i a Rebolledo.

PUBLICITAT