L’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II lamenta “profundament” l’accident

L'entitat manté oberta la investigació sobre el succés, que "no ha compromès" la seguretat de la instal·lació

L’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II (Anav) ha lamentat “profundament” l’accident laboral mortal que hi ha hagut aquest dimecres al vespre a la planta d’Ascó. Anav ha afirmat que “s’uneix al dolor de la família” i li ha expressat el seu condol. L’entitat ha explicat que la víctima i els altres tres tècnics que han resultat ferits lleus feien manteniment del sistema contra incendis de l’edifici de control, tasca emmarcada en la 28a recàrrega de combustible.

Pla obert de la funerària del servei judicial entrant a la central nuclear d'Ascó per fer l'aixecament del cadàver arran de l'accident mortal.
PUBLICITAT

Durant aquesta feina hi ha hagut una “descàrrega de diòxid de carboni” que ha provocat la mort a la víctima i les lesions als ferits lleus. Els tres ferits han estat atesos a la centra i traslladats després l’Hospital de Móra d’Ebre per fer-los proves complementàries, ha indicat l’ens. Anav explica que manté oberta la investigació sobre l’accident, que “no ha compromès” la seguretat de la instal·lació ni el medi ambient.

PUBLICITAT