L’EMT recupera les línies nocturnes d’autobús

Amb l’entrada en funcionament dels horaris d’hivern, el proper dilluns 13 de setembre, l’Empresa Municipal de Tarragona (EMT) recupera el servei nocturn d’autobusos que va quedar afectat per les mesures de prevenció davant la pandèmia i que torna al servei regular amb la represa de l’activitat en període lectiu.  

Pla mitjà de l'interior d'un autobús municipal de Tarragona. Foto del 13 de març del 2020 (horitzontal).
PUBLICITAT

Es recuperen les línies L71 (Pl. Imperial – Sant Pere i Sant Pau), L72 (Pl. Imperial,  La Granja, Bonavista i La Canonja) i L73 (Pl. Imperial – Boscos). Jordi Fortuny, president de l’EMT, explica que “recuperem un servei essencial, el del bus nocturn, que cobreix una demanda important de la ciutadania. I ho fem ara que les condicions ho permeten i amb la represa de l’activitat lectiva. Cal que anem recuperant la normalitat, en la mesura que sigui possible, sempre que les condicions de seguretat i prevenció així ho permetin”. 

Aquestes línies nocturnes funcionaran amb un reforç de la freqüència de pas des de la matinada del 15 al 16 de setembre i fins la matinada del 25 al 26 de setembre per tal de donar resposta a la possible demanda que es pugui generar en motiu de les Festes de Santa Tecla. Durant aquests dies, a més, la L73 (Pl. Imperial – Boscos) arribarà fins la Mora. Passades les festes, el servei nocturn recuperarà el servei habitual en horari d’hivern: les nits de divendres cap a dissabte i de dissabte cap a diumenge. 

Per altra banda, també amb motiu de la festa major, es recupera el servei de llançadora entre l’aparcament dissuasiu L’Horta Gran i la zona d’aparcament propera al Nou Estadi. Aquest servei estarà operatiu del 15 al 23 de setembre. 

“Tot i que aquesta Santa Tecla encara no es recupera la plena normalitat, sí s’ha fet un esforç per oferir un programa de festes complet que permeti la participació ciutadana. En aquest sentit, el servei municipal de transport posa les eines que garanteixen una mobilitat de qualitat durant la cita més important del calendari festiu tarragoní”, afegeix Fortuny.

PUBLICITAT