Les Havaneres del Port de Tarragona han fet gaudir prop de 1500 persones al juliol

Un total de 1.500 persones han assistit de públic a les tradicionals cantades de les  ‘Havaneres del Port – Nits a la Pèrgola’. Es tracta, d’un cicle que s’ha impulsat per la marca cultural del Port, Moll de Costa. 

PUBLICITAT

Aquest passat dissabte 31 de juliol, es va haver de cancel·lar l’actuació del grup  ‘Els Cremats’, per les condicions meteorològiques adverses, una actuació que  culminava la 29a edició de les ‘Havaneres del Port’.Tot i això, 1.500 persones és  un nombre que resulta d’omplir totes les localitats en totes i cadascuna de les cites  d’aquest cicle musical al Serrallo.

Un èxit d’acollida per part de la ciutadania malgrat que els actes han tingut un aforament limitat, degut a la situació pandèmica i s’han  seguit tots els requisits de seguretat i higiene establerts. 

Així i tot, i mantenint les distàncies de seguretat, el barri mariner tarragoní del  Serrallo, s’ha transformat, cada dissabte de juliol a les 22:00 hores, en un lloc màgic  cobert de notes, ritmes i melodies tradicionals catalanes. Tot plegat, acompanyat de la suau remor de la mar i de la tènue llum que decorava la pèrgola del barri mariner. 

Durant aquests dies Tarragona ha pogut gaudir d’alguns dels millors grups  d’havaneres al Serrallo. Grups reconeguts i de qualitat amb una gran varietat  musical aconseguint crear unes vetllades d’estiu inoblidables.

Finalment, l’esdeveniment, és un acte cultural-musical força estimat pel veïnat del barri pescador del Serrallo, així com per tota la ciutadania de Tarragona. L’any vinent es  compliran els 30 anys de la primera edició de les ‘Havaneres del Port’ des que es  va celebrar la primera edició. Per tant, l’organització té previst celebrar amb la ciutadania aquest aniversari tan especial.  

La cantada d’Havaneres del Port marca el començament de l’estiu al Port, com ha  fet tots aquests anys. Any rere any, les havaneres del Port de Tarragona obren la  porta a l’estiu més festiu, amb actuacions cada primer dissabte del mes de juliol.

PUBLICITAT