‘Les Nits de la il·lusió’, la campanya de Nadal del Port

Sota el títol “Les Nits de la Il·lusió”, el Port de Tarragona presenta una proposta variada d’activitats presencials en els espais de Moll de Costa i activitats accessibles a través d’internet, orientades a grans i petits, i compatibles amb unes festes de Nadal afectades per les mesures sanitàries derivades de la pandèmia del COVI19.

PUBLICITAT

El plat fort de la programació nadalenca són els tres dies de castells de focs online destinats a “omplir de llum i de color les nits” tres nits durant aquestes festes. Una adreça web permetrà gaudir dels tres espectacles digitals interactius el 26 de desembre, l’1 i el 6 de gener a les 19 h. L’aplicació permetrà participar a través d’internet en un espectacle de llum i color organitzat a les instal·lacions del Port de Tarragona. 

El públic que s’hi connecti podrà prémer un botó per enviar els seus desitjos per al 2021. Aquests desitjos i il·lusions serviran per omplir les sitges del moll d’Aragó del Port. Un mapping projectat sobre aquestes sitges mostrarà com aquests dipòsits s’omplen amb els desitjos i les il·lusions de les persones participants. 

L’objectiu d’aquesta proposta participativa online és d’omplir-les a vessar de bons propòsits i esperances fins aconseguir fer-les sobreeixir, la qual cosa activarà els castells de focs que es tiraran des del dic de Llevant i que es podran veure en directe per l’aplicació digital i també des d’alguns racons de la ciutat, sense la necessitat de desplaçar-se ni de generar agrupacions de persones. 

D’aquesta manera totes les persones que hi participin prement el botó a través de l’aplicació veuran veuran com els seus desitjos fan vessar les sitges d’il·lusió per al 2021 i “esclatin” en un immens castell de focs que omplirà la nit de llum i color amb la suma dels desitjos i il·lusions de tots els habitants de la ciutat i del Camp de Tarragona que s’hi connectin també.

PUBLICITAT