Marta Càceres, nova Presidenta de la Jove Cambra de Reus 2022

La Jove Cambra Internacional de Reus ha celebrat el darrer divendres 21 de gener de 2022 l’Assemblea General Ordinària de Traspàs de Poders. En aquest event la Presidenta al any 2021, Paula Modol, ha passat el relleu a la nova Presidenta de l’entitat, Marta Càceres.

La ex-presidenta Paula Modol amb la nova Presidenta Marta Càceres.
PUBLICITAT

En l’acte també s’han dut a terme els corresponents canvis en els càrrecs que conformen la Junta Directiva, tal i com estableixen els estatuts de l’entitat. A més d’aplicar el 8.2 d’aquests estatuts a tres membres de Jove Cambra. Article que se’ls aplica pel la majoria d’edat dins l’entitat. Aquests són: Anna Frixach, Daniel Rubio i Elisabet Jiménez.

El nou equip per aquest any 2022, liderat per Marta Cáceres, estarà format per Paula Modol com a Pastpresidenta i vocal de comunicació, Mariona Llonch com a Vicepresidenta, Maria Llamas com a secretaria, Pol Jiménez a l’assessoria legal, Eva Fernandez al capdavant de la tresoreria, Noelia Moliner com a vocal de formació, i Jordi Cervera al capdavant de l’àrea internacional.

Malgrat la crisi sanitària i la incertesa vers l’evolució de les restriccions i les mesures de seguretat que es puguin establir, fet que ha provocat una davallada d’activitat de JCI en aquest any passat, Marta Càceres pretén reformular l’activitat de l’entitat i fer-la arribar a través de projectes i relacions internacionals.

PUBLICITAT