Més de 2.300 escolars participaran en les activitats didàctiques del Museu del Port

El Museu del Port assoleix des de l’octubre de l’any passat més de 2.300 visites escolars a les seves activitats didàctiques. Des de l’octubre passat fins l’abril s’han rebut 1.204 visites d’escolars a les activitats “Educa Digital”.

PUBLICITAT

El curs 2020-21 va començar marcat per la crisi sanitària que impedia portar a terme cap activitat presencial. Per aquest motiu, l’octubre de 2020, es va publicar un programa pedagògic virtual destinat a escoles i esplais amb diferents nivells educatius. 

L’Educa Digital ha permès apropar el Port de Tarragona a l’alumnat explicant les seves característiques, funcionament i activitat sense deixar de fer esment a la importància del sector pesquer i mantenint el dinamisme i atractiu en totes les activitats.

Des de l’octubre passat fins l’abril 2021, aquesta iniciativa digital, ha rebut més de 1.204  alumnes d’esplais i escoles que han volgut submergir-se en la nova proposta virtual del  Museu. 

En aquest moment ja es poden anar reprenent les activitats presencials, sempre amb un nombre limitat d’alumnes i les mesures sanitàries establertes. De cara a abril-juny 2021, darrer trimestre escolar, el Museu del Port ja té concretats 1.150 participants presencials  amb 52 activitats concertades de més de 20 escoles. 

Respecte a les activitats presencials, programades per aquest trimestre, es pot destacar  que un 64% pertanyen a Educació Primària, un 24% a Educació Infantil, un 8% a Educació  Secundària i un 4% a Educació Especial.

Cal remarcar que les procedències no són tan  sols de la ciutat de Tarragona, sinó que també s’afegeixen grups escolars dels Pallaresos,  el Catllar, La Riera, Torredembarra o Salou.

Escolars de Mont-Roig, Reus, Cambrils, Santa Oliva, Rubí i Lleida també s’aproparan a gaudir de les activitats presencials organitzades pel Museu del Port.

PUBLICITAT