Més de mig miler de persones participen al Mou-te per l’Epilèpsia

Avui a les 10 h del matí s’ha celebrat la tercera edició de la jornada ‘Mou-te per l’epilèpsia‘, organitzada per l’associació ‘Si jo puc, tu també #Epilep’ i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Esports.

PUBLICITAT

L’esdeveniment ha acollit des dels més petits fins als més grans, i ha comptat amb la participació de més mig miler de persones, les quals han realitzat la cursa amistosa de 10 km o la caminada popular i inclusiva de 5. Tots dos recorreguts han estat adaptats per a poder-se fer a peu, amb crosses o amb cadira de rodes.

Durant l’acte s’han dut a terme diversos sortejos i prèviament a l’inici de la jornada el centre Royal ha fet un escalfament i una sessió de zumba per posar el cos a punt i poder gaudir al màxim.

Totes les donacions rebudes tant en inscripcions com en la venda de productes seran destinades a la recerca de l’epilèpsia. L’associació porta treballant per conscienciar sobre el trastorn des de l’any 2018 mitjançant esdeveniments esportius com aquest.

PUBLICITAT