Nestlé estrena a Reus el seu primer parc solar a Espanya

Nestle Espanya ha posat en marxa el seu primer parc solar fotovoltaic en el seu centre de producció de cafè torrat situat a Reus amb la intenció d’avançar en la sostenibilitat de les seves fàbriques a Espanya. La instal·lació, que s’ha posat en marxa amb assistència de Enertika, compta amb més de 1.500 panells d’última generació situats en els terrenys de la fàbrica.

PUBLICITAT

Amb una extensió d’una hectàrea, el parc solar de la fàbrica de Nestlé a Reus genera un total de 1,1 GWh destinats, en la seva majoria, a l’autoconsum. Amb aquest funcionament es podrà evitar l’emissió de +280 tones de CO2/any.

“En Nestlé volem fer un pas més en sostenibilitat i advoquem per un sistema alimentari regeneratiu per a protegir i a més restaurar el medi ambient. El parc solar fotovoltaic de Reus s’emmarca en aquest objectiu. Encara que a la fàbrica l’energia elèctrica que compràvem ja era renovable i considerada zero emissions, volem generar un impacte positiu per a produir, a través de les plaques fotovoltaiques, part de l’electricitat que necessitem per a elaborar el nostre cafè torrat” explica Pedro Ruiz, especialista en Sostenibilitat de Nestlé España.

PUBLICITAT