Obert el termini per demanar una parada a la Rambla per Sant Jordi

Ja ha començat el compte enrere per Sant Jordi i l’Ajuntament de Tarragona ha obert aquest dilluns el termini per sol·licitar una parada a la Rambla Nova el proper 23 d’abril. Fins al 13 d’abril, les llibreries, floristeries i entitats poden demanar telemàticament un espai al tram des del monument a Roger de Llúria fins a la Font del Centenari, és a dir, un total de 4 trams de la Rambla Nova. El mitjà per fer-ho és la web de l’Ajuntament, que ha habilitat un espai per registrar les demandes.

Sant Jordi
PUBLICITAT

Es manté l’ampliació d’espai disponible que es va iniciar l’any passat, oferint més espais lliures on ubicar parades pel fet que es talla el trànsit i i es buiden de vehicles estacionats les calçades dels trams 1 i 2 de la Rambla Nova.

La novetat d’enguany és que s’habilita un tram més amb les mateixes característiques que l’emblemàtic tram 3, destinat al sector professional el llibre i la rosa, que serà el tram 4, tenint en compte que existeixen més botigues de nova obertura. Per aquests sectors, les parades són més grans que a la resta d’espais pel volum de gènere de cada llibreria i floristeria. La distribució és en format rectangular o quadrat, al centre de les coques, fent que les persones visitants puguin ser ateses per qualsevol dels 4 costats.

Les parades estaran obertes des de les 9 h del matí fins a les 21 h del vespre i la jornada culminarà amb l’actuació castellera de les quatre colles de la ciutat.

També hi haurà la possibilitat, si així ho sol·liciten, que les llibreries i floristeries estiguin des de divendres 21 fins a diumenge 23 amb una parada al carrer i vinculada a l’establiment, sempre que disposin d’espai al davant.

PUBLICITAT