Perafort adquireix un vehicle elèctric per traslladar alumnes de Puigdelfí

L’Ajuntament de Perafort ha adquirit un nou vehicle per realitzar el servei municipal de trasllat dels alumnes de l’escola Josep Veciana, que viuen a Puigdelfí. Aquest és un servei que s’ofereix  diàriament, amb l’objectiu de portar a aquests nens i nenes fins a l’escola, ubicada a Perafort. De la mateixa manera, i un cop acabada la jornada lectiva, els usuaris d’aquest servei municipal són  retornats des de l’escola cap al municipi de Puigdelfí.  

PUBLICITAT

Fins ara, aquest servei es realitzava amb un vehicle més antic i per tant, més contaminant que el  que s’ha incorporat ara al servei. Amb l’objectiu de millorar aquest servei, fent que sigui menys contaminant per al medi ambient i, alhora, amb la finalitat de donar exemple entre els veïns i  veïnes, l’Ajuntament va treure un concurs de subministrament per a l’adquisició d’aquest nou  vehicle elèctric de zero emissions.

Entre les característiques que es demanaven, era necessari  que es tractés d’una furgoneta amb capacitat per a nou persones i amb motor elèctric. Així mateix, es destacava que s’havia de poder recarregar al magatzem municipal, d’acord amb les  característiques del punt de recàrrega instal·lat en aquest espai, amb motiu de la compra del  vehicle. La compra de la nova furgoneta s’ha acabat adjudicant per un import de 47.340 euros.  

L’alcalde del municipi, Joan Martí Pla, i el regidor de Medi Ambient, Òscar Moya, han recollit  aquest dilluns el nou vehicle amb el qual es pretén contribuir a la reducció de la contaminació  mediambiental.

De fet, amb aquesta mateixa finalitat, el consistori ja està treballant en la licitació  de dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, un a Perafort i un altre a Puigdelfí, amb  capacitat per a dos vehicles cadascun.  

PUBLICITAT