Prop de 600 persones caminen per l’autisme a Tarragona

Tarragona camina per l’autisme. Aquest diumenge al matí ha començat la Caminada de Primavera per l’Autisme, que ha reunit prop de 600 persones. L’esdeveniment ha començat a les 9.30 h a la plaça Corsini, des d’on han sortit els dos recorreguts circulars que s’ofereixen: el curt, de 6 quilòmetres per la Part Baixa, el Serrallo i el Moll de Costa  fins al Miracle i, des d’allí, tornada cap a la Part Alta i el centre de la ciutat; i el llarg, de 10 quilòmetres, del centre cap al riu Francolí i el Pont del Diable, Sant Pere i Sant Pau i tornada al centre.

PUBLICITAT

L’esdeveniment ha suposat l’activació d’una seixantena de persones voluntàries de l’Associació per la promoció i formació de voluntaris (APiFV), de Protecció Civil i del Voluntariat de CaixaBank.

Aquesta caminada, organitzada per Tarragona Esports amb la col·laboració de l’associació Todos en Azul i del Club Excursionista Alliberadrenalina, s’ha convertit en un clàssic del calendari esportiu i solidari a la ciutat. La Caminada de Primavera per l’Autisme compta amb el patrocini de Repsol, Automàtic Tàrraco, Coca-Cola i Ruzafa.

PUBLICITAT