Repsol cedeix un motor d’altes prestacions a l’Institut Pere Martell

Serà utilitzat per a la formació i realització de pràctiques al cicle de grau mitjà d’Electromecànica de Vehicles Industrials.

Repsol ha cedit a l’Institut Pere Martell un motor turbo dièsel. El motor serà utilitzat a les pràctiques dels alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’Electromecànica de Vehicles Industrials. Aquest motor estava previament instal·lat a la planta de PEAD (Polietilè d’Alta Densitat) del Complex Industrial de Repsol a Tarragona i donava servei com a grup electrogen d’emergència. Aquest motor ja no complia els estàndards de fiabilitat exigits a Repsol i s’ha substituït per una nova unitat amb una inversió de més de 250.000 €.

Alumnes del institut Pere Martell revisant el nou motor.
Alumnes del institut Pere Martell revisant el nou motor.
PUBLICITAT

La recepció l’han fet el tutor del cicle formatiu, Carlos Jiménez; el cap d’estudis d’FP Empresa, Adolf Iglesias, i el director de l’Institut Pere Martell, Josep M. Pallarès, el qual ha manifestat el seu agraïment a l’empresa. Segons ha destacat: “Es tracta d’una maquinària d’un elevat cost, a la qual seria difícil que el nostre centre hi pogués accedir. En canvi, gràcies a la cessió per part de Repsol, els nostres estudiants podran realitzar pràctiques en un motor de grans dimensions que presenta un gran valor didàctic per la facilitat que els oferirà a l’hora d’identificar els elements i les parts que el constitueixen. De ben segur que amb aquest nou equipament els resultats acadèmics i l’assoliment de les competències professionals dels alumnes es veuran àmpliament millorades”.

PUBLICITAT