Reus ha executat la meitat d’accions previstes en el Pla d’Acció Municipal

El govern municipal es referma en el compromís de tirar endavant la majoria de les actuacions, tot i la pandèmia

L’equip de govern de Reus ha executat la meitat de les accions previstes en el Pla d’Acció Municipal Reus 2019-2023 (PAM). En el balanç d’aquest dilluns, la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, ha concretat que en els dos anys i mig de mandat s’han iniciat 410 accions que representen un 73% i que n’han acabat 76.

Pla general de la façana de l'Ajuntament de Reus. Imatge publicada el 2 de novembre del 2020. (Horitzontal)
PUBLICITAT

En concret, la vicealcaldessa ha detallat que s’ha executat el 60% en l’eix Progrés Social; el 45% pel que fa a l’eix d’Espai Urbà i de Desenvolupament Econòmic, així com un 50% en l’àmbit de Gestió, Organització i Planificació. A tall d’exemple, ha desgranat que ja ha començat 410 actuacions, que representen el 73%, el 13% de les accions encara no estan iniciades – unes 73- i se n’han culminat 76, que suposen el 14%.

D’altra banda, la vicealcaldessa ha esmentat alguns exemples d’accions acabades com són l’elaboració i execució del Pla Estratègic de Participació Ciutadana; la creació del Consell Municipal d’Habitatge; també de la Comissió de Mobilitat Municipal o l’anàlisi de la viabilitat de la creació d’una empresa elèctrica pública i elaboració d’un pla director del Mercat Central, entre d’altres.

A més, el govern local ha actualitzat el web de seguiment del PAM. Fins ara, la informació estava classificada en tres categories: Accions iniciades, Accions no iniciades, i Accions ja acabades. La pàgina web incorpora el percentatge d’execució concret per a cada una de les accions. Això en permet saber el percentatge global d’execució del pla.

PUBLICITAT