Reus serà la seu del World Padel Tour al 2022 i 2023

Reus serà l’epicentre del pàdel mundial els anys 2022 i 2023. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el director de seus de World Padel Tour, Luis Torres, han formalitzat el tret de sortida per celebrar a Reus un dels esdeveniments esportius mundials de referència d’aquesta disciplina esportiva, el World Padel Tour (WPT).

PUBLICITAT

L’acord preveu, inicialment, que es disputi a Reus un dels Open de les edicions 2022 i 2023.  Convertint així la ciutat en un dels escenaris d’aquest prestigiós circuit professional. Es tracta d’una competició regular de major prestigi i rellevància que reuneix les millors jugadores i jugadors del rànquing d’aquest esport.

El World Padel Tour compta amb competicions distribuïdes per l’Estat espanyol i diferents seus internacionals al continent europeu i americà. Una vessant internacional que també els anys 2022 i 2023 incorporarà l’Open de Dinamarca.

Pendent de la confirmació definitiva de les dates, Reus podria obrir el circuit a nivell estatal el març de 2022 i el Pavelló Olímpic seria la pista central de l’esdeveniment.

L’Estrella Damm Reus-Costa Daurada Open tindrà una durada de 8 dies amb la disputa de 150 partits oficials. Tot plegat, amb quadres de competició d’eliminació directa, on 96 parelles masculines i 56 de femenines.

De fet, són uns 304 esportistes en total. En aquestes edicions es disputaran el trofeu de guanyador i la màxima acumulació de punts per optar a ocupar els primers llocs del rànquing mundial.

L’aportació econòmica per part de l’organitzador local és de 135.000 euros per la primera edició i, 140.000 euros per la segona, import que serà sufragat per les administracions involucrades.

PUBLICITAT