Ricomà proposa transformar Llevant amb una avinguda per a vinanants i bicicletes

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat “una proposta completament transformadora per a Llevant, com és la gran avinguda per a vianants i bicicletes que es construirà a l’N-340.

PUBLICITAT

L’objectiu d’Esquerra Tarragona és que aquest gran eix verd pugui connectar totes les platges, barris i càmpings de Llevant amb el centre i amb Altafulla i, alhora, connectar Tarragona amb la Ruta Mediterrània de cicloturisme de l’Eurovelo. 

Respecte al projecte de la Ciutat de Repòs i Vacances, Ricomà ha destacat que és un projecte irreversible perquè ja compta amb subvenció europea i assegura que suposarà un reclam per l’oferta turística juvenil i familiar. Pel que fa al Centre Cívic de Llevant, l’alcalde de Tarragona, ha tret pit i ha afirmat que ERC és l’únic partit que pot garantir el projecte ja que “molts partits s’han oposat sistematicament” i ha explicat que el centre el pagarà l’Ajuntament.

Amb aquesta proposta destinada a la zona de Llevant, Ricomà ha remarcat que és un pas més per continuar generant una transformació a Tarragona que té com a pilars fonamentals la cohesió i la sostenibilitat.

PUBLICITAT