Salou enfoca el pressupost municipal per a l’economia, el comerç i l’urbanisme com a eixos principals

El govern municipal de Salou enfocarà els seus pressupostos municipals amb l’impuls del comerç, l’urbanisme i al benestar social per al 2024. Després de l’aprovació dels pressupostos per al 2024 al passat plenari municipal amb més de 65 milions d’euros, el govern salouenc destinarà les seves millores a la partida pressupostària al desenvolupament social i la transformació de la ciutat.

PUBLICITAT

Així ho ha anunciat el govern presidit per Pere Granados, que incrementarà les partides en Ensenyament, Participació Ciutadana, Habitatge i Comerç amb més d’un 13% per tal de potenciar el benestar social entre els vilatans. Una de les mesures més destacades serà el reforç en Serveis Socials i Assistencials, on s’incrementarà la partida en un 14,33% per a donar servei als sectors de població més vulnerables del municipi. A més, també es registra un increment del 13,38% a l’Ensenyament, per tal d’atorgar millores en els serveis educatius i el benestar als joves.

Amb tot, una de les partides més importants es destinarà en la transformació urbana, per al projece de l’Avinguda Carles Buïgas que es preveu que s’enllesteixi el segon semestre de l’any 2024. Una inversió, que no només suposarà una millora en l’espai urbà, sinó que també inclourà la construcció d’un aparcament amb gairebé 500 places.

L’executiu també apostarà per la millora de la seguretat, amb plans per augmentar la plantilla de la Policia Local amb sis nous agents i l’embelliment de la ciutat, amb una major inversió en neteja, manteniment urbà i conservació del patrimoni.

Amb aquest pressupost, l’Ajuntament de Salou demostra el seu compromís amb una ciutat més amable, inclusiva i sostenible, posant-se com a model de referència en la millora de la qualitat de vida urbana, gràcies a la seva visió progressista i orientada al benestar social.

PUBLICITAT