Sandra Guaita pren el relleu a Andreu Martín com a alcaldable

L’actual portaveu del Grup Municipal del PSC a Reus, Andreu Martín, ha comunicat aquesta tarda a la comissió executiva i a l’assemblea que no seguirà com a alcaldable per a les eleccions municipals del pròxim 2023. “Estic molt content d’haver pogut encapçalar la candidatura del PSC per a les municipals del 2023. Durant aquests quatre anys hem fet una feina molt bona i avui tenim molt bones expectatives d’uns bons resultats en les properes eleccions”, ha començat dient Martín, qui ha continuat afirmant que, “per altra banda, la meva salut emocional i física no em permet exercir amb la dedicació que necessita aquesta candidatura i la possible responsabilitat de ser alcalde en cas de produir-se”. Per tot plegat, el portaveu del PSC admet que “és el moment de mantenir el compromís amb el projecte de progrés i millora de la qualitat de vida dels reusencs i les reusenques passant aquesta responsabilitat a una altra persona”, i assegura que “el meu compromís amb el projecte i amb els seus objectius es manté intacte i continuaré exercint de portaveu i de primer secretari per tal de seguir donant tot el meu suport i la meva ajuda a aquesta magnífica agrupació que ha crescut tant en aquests darrers quatre anys”.

Sandra Guaita PSC
PUBLICITAT

El fins ara alcaldable del PSC ha anunciat que la seva proposta de relleu és Sandra Guaita, exregidora a l’Ajuntament de Reus i actual diputada al Congrés. “La Sandra és una molt bona alcaldable, tothom entén que el seu moment per ocupar la candidatura a les eleccions municipals acabaria arribant en un moment o en un altre”, ha començat dient Martín, qui ha afegit que “sap que té tot el meu suport i també el del grup municipal i l’executiva, ja que tot i ser diputada al Congrés, sempre ha estat vinculada amb el grup municipal i amb la ciutat. “La Sandra ha aconseguit grans coses per Reus, com ara que les estacions de Bellissens i la Intermodal comencin a ser una realitat, dues infraestructures que ens potenciaran molt més” ha reblat Martín, qui ha seguit la llista parlant de les “iniciatives legislatives i de suport a l’actuació del Govern d’Espanya que han representat una millora en molts aspectes del dia a dia dels ciutadans i les ciutadanes, com per exemple l’increment del salari mínim, la rebaixa de l’IVA de l’electricitat, l’augment de les pensions o la rebaixa del carburant entre altres”.

“Estic segur que si ha aconseguit tot això des de Madrid, des de l’alcaldia de Reus encara podrà fer créixer molt més aquesta ciutat i millorar el dia a dia dels reusencs i les reusenques”, ha remarcat Martín, qui ha finalitzat dient que “hi ha un relleu al capdavant de la llista electoral, però el projecte continua, és exactament el mateix que ja tenim iniciat i tenim el mateix objectiu, guanyar les eleccions per governar la ciutat i iniciar un període de progrés i executar projectes en benefici dels reusencs i les reusenques”.

“Com bé ha dit l’Andreu, quan vaig deixar l’acta de regidora no vaig desvincular-me de la meva ciutat ni del grup municipal perquè hem estat tot aquest temps treballant plegats per Reus i ara toca canviar de lideratge, però el projecte segueix intacte”, ha reblat la nova alcaldable del PSC, Sandra Guaita, qui ha reivindicat que “des del Congrés he seguit treballant amb el grup, fet que ens ha donat diverses perspectives i hem aconseguit resultats evidents, com els que comentava l’Andreu, com ara l’estació de Bellissens i la Intermodal”. Per tot plegat, Guaita ha reivindicat que “el projecte segueix sent compartit, sempre he estat implicada amb aquest projecte i n’he format part, l’únic que canvia és que ara l’encapçalaré. Ho faré amb la responsabilitat dels que m’han precedit i amb la il·lusió de transformar de nou aquesta ciutat i recuperar l’orgull de Reus”.

PUBLICITAT