Sandra Guaita vol recuperar la capitalitat de Reus

Seré alcaldessa per transformar la ciutat i millorar el dia a dia dels reusencs i reusenques”; així de contundent ho ha dit Sandra Guaita amb el diàleg que ha tingut aquest divendres amb el primer secretari del PSC, Salvador Illa.

Xerrada Sandra Guaita i Salvador Illa, Reus
PUBLICITAT

El Castell del Cambrer s’ha omplert de gom a gom per escoltar la conversa entre la candidata Guaita i Illa on s’han tractat diversos àmbits, tots enfocats en diagnosticar l’estat actual de la ciutat i les propostes socialistes per “transformar, reactivar i impulsar Reus”. 

Guaita ha volgut destacar “abans érem capital comercial, cultural, tecnològica, sanitària, i ara hem de treballar per recuperar-ho”.

Durant la xerrada tant Illa com Guaita han recordat que en els Pressupostos Generals de l’Estat s’han aconseguit partides molt importants per a Reus i que s’ha treballat fort per la ciutat, independentment de qui governa”.

La candidata a l’alcaldia de Reus també ha parlat de l’actual mandat on ha admès que “la ciutadania va considerar que nosaltres havíem d’estar a l’oposició, i des d’aquí hem estat fent una feina molt important per treballar per tota la ciutadania, aportant les seves propostes i demandes en els plenaris perquè siguin executades”.

PUBLICITAT