S’aproven els ajuts a autònoms, comerç i petites empreses a La Canonja

Ja es poden sol·licitar els nous ajuts econòmics per a autònoms, comerç i petites empreses que es van aprovar en el ple de desembre. Aquests ajuts van destinats a incentivar i ajudar a l’activitat econòmica i comercial local.

PUBLICITAT

De fet aquests ajuts, incideixen més específicament als sectors que han vist afectat greument el seu negoci per la suspensió d’obertura al públic o d’activitats pel compliment de les mesures decretades per la Generalitat.

L’import d’aquesta subvenció és de 800 € per sol·licitant, persona física o jurídica que tingui l’activitat empresarial al municipi.

Amb un suplement de 1.000 € més pels sol·licitants que han vist afectada greument la seva activitat per la suspensió d’obertura al públic o d’activitats per les mesures adoptades el 15 i el 29 d’octubre per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Són l’exemple els restaurants, bars i cafeteries, parades o mercats a l’aire lliure, instal·lacions esportives, espais lúdics i/o d’espectacles, activitats culturals, entre d’altres.

“Som conscients de com estan vivint aquests moments molts petits empresaris i autònoms, que han vist reduïda la seva facturació o que ni tan sols poden facturar res a final de mes i per això els volem ajudar en la mesura del possible, sabent que no és suficient però representa un petit respir”, manifesta l’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz.

Finalment, cal destacar que els ajuts es podran sol·licitar fins al 31 del mateix mes per internet a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de la Canonja i a les oficines habilitades al Centre Cívic de la Plaça Catalunya.

PUBLICITAT