S’inaugura la primera floristeria dels barris de Llevant

Aquest dijous a la nit s’ha inaugurat la floristeria Poesia. És la primera floristeria instal·lada a la Vall de l’Arrabassada i als barris de Llevant, i pretén seguir les passes de la floristeria Romeu, inaugurada per José Romeu l’any 1905. Així doncs es pot seguir que segueix l’essència de la Floristeria Romeu, sent la cinquena generació d’aquest negoci familiar centenari a la ciutat amb lideratge femení.

PUBLICITAT


La inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el  Conseller  de comerç, Dídac Nadal. A més també va assistir-hi la portaveu d’En Comú Podem Tarragona, Carla Aguilar, i representants d’entitats empresarials i culturals de la ciutat. En total s’hi van acostar una cinquantena de persones entre amics, convidats i veïns de la zona que van gaudir d’un petit refrigeri, i a més van aprofitar per comprar rams de Nadal i  poinsetties.

La responsable de la botiga, Mireia  Gonzàlez Mohedano va  agrair la presència de totes les persones que van assistir, i va remarcar que el seu objectiu  “és fer barri, i aportar la seva llavor per fer Tarragona una ciutat comercial destacada”. Cal destacar que tot l’acte es va fer seguint la normativa per evitar els contagis de la Covid-19.

El principal objectiu de Poesia és ser un espai obert, pròxim a la ciutadania i on s’exerceixin tallers, xerrades o exposicions. Totes les coses que es facin s’aniran anunciant a través de les xarxes socials @poesia.floristeria.

PUBLICITAT