S’inicia el Gran Sorteig de Reis entre els comerços

La conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping, ha posat avui en marxa el Gran Sorteig de Reis. Fins al 5 de gener, totes les persones que facin compres a qualsevol dels establiments adherits a l’app Som Comerç TGN que participin a la campanya podran participar al sorteig d’un dels 24 vals de compra per valor de 250 €, 800 € i 1.000 €, IVA inclòs, per a l’adquisició de vehicles de mobilitat personal (VMP) sostenible. 

PUBLICITAT

El sorteig es realitzarà el dijous 7 de gener a les 10 del matí. La consellera María José López ha volgut destacar: “L’objectiu final del Gran Sorteig de Reis és impulsar les compres d’aquestes festes al comerç de proximitat i que d’aquesta manera pugui fer front a les conseqüències econòmiques de la pandèmia. A més ho fem potenciant la mobilitat sostenible a la ciutat”.

Per participar-hi, cal que el client estigui registrat a l’aplicació i abans de fer el pagament a caixa s’haurà d’identificar a l’establiment com a usuari de l’aplicació a través del codi QR o amb el seu DNI. Un cop registrada la compra a l’App Som Comerç TGN, automàticament aquesta compra participarà al Gran Sorteig de Reis. Com més compres es facin als establiments adherits a l’App Som Comerç, més possibilitats d’aconseguir un dels vals de compra.

Els establiments participants disposaran d’un cartell per penjar a la porta que els identificarà com a participant al Gran Sorteig de Reis TGN i un display amb el codi QR per mostrar-lo al costat de la caixa registradora de la botiga i facilitar la identificació de client amb l’app.

PUBLICITAT