Substitució de l’arbrat del carrer Canyelles amb motiu de obres

Amb motiu de l’imminent inici d’obres del carrer Canyelles, des de la conselleria de Parcs i Jardins i Brigada Municipal s’engega, la setmana vinent, la coordinació del projecte de retirada de l’arbrat a càrrec de l’empresa adjudicatària de l’obra.

PUBLICITAT

Pel que fa a l’arbrat, segons ha comunicat la consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, “es treu perquè ha arribat al final de la seva vida útil i perquè, en fer obres, podria ser perjudicial mantenir-los, ja que en aixecar la vorera i la calçada existents, les arrels es veurien profundament afectades i per tant l’estabilitat i benestar del conjunt natural”. 

Així doncs, a partir del dimarts 6 d’abril i durant tota la setmana, s’aniran retirant els elements que, segons diu Vidal “un cop acabades les obres tornaran a tenir molt de protagonisme”.  

Posteriorment, es procedirà a la substitució de nous elements naturals, amb rec tele-gestionat que permetrà un millor control de la despesa d’aigua incorporat en l’obra.

En total seran més de quinze espècies diferents, idònies per l’espai i en general plantes rústiques que aguanten la sequera. Seran arbres com til·lers, troanes i pruneres bordes; arbusts i plantes herbàcies com la gallàrdia, seneci, begònies i gazànies, entre d’altres; així com també ornaments florals i entapissats tipus festuques i poes. 

PUBLICITAT