Talls de trànsit i aparcament a Cambrils per events esportius

El dissabte 26 de març arribarà a Cambrils la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, que sortirà de Salou i passarà per una vintena de poblacions, endinsant-se en el territori interior de les muntanyes de Prades i el Montsant. La cursa ciclista afectarà diversos carrers i places i molt especialment l’avinguda Diputació.  

PUBLICITAT

A partir de les 9 hores, la Policia Local iniciarà el tancament de carrers del recorregut, i senyalitzarà els desviaments de la circulació a les vies alternatives, ja que a partir de les 9:30 hores està previst que comencin les tasques de muntatge de la línia d’arribada de la Volta. Això afectarà principalment al tram de l’avinguda Diputació (entre el carrer Camí del Corralet i carrer Vilaseca), que quedarà tancat a la circulació de vehicles en ruta (Salou-Cambrils / Cambrils-Salou), que es desviaran pel Vial del Cavet com a ruta alternativa. Els vehicles que hagin d’arribar o sortir de la zona d’arribada de la Volta, pel tall de la circulació amb motiu del muntatge de la línia d’arribada de la Volta, ho podran fer mentre les tasques ho permetin, i així estarà senyalitzat.   

En el moment de l’arribada dels ciclistes, que està prevista entre les 16:30 i les 17 hores, es tallaran al trànsit els següents carrers: av. Baix Camp, c. Barcelona, c. Santa Joaquima de Vedruna, plaça de l’Ajuntament, Vial de Cavet sentit Salou, c. Camí del Corralet, av. Diputació (sentit Cambrils), fins a l’av. Joan XXIII (on estarà ubicada la línia d’arribada).  

Per aquest motiu, durant el pas de la prova esportiva també es veuran afectats serveis com parades de bus i pàrquing privats que tinguin el seu accés i/o sortida dins del recorregut. Les empres de transport públic hauran de preveure aquesta circumstància i informar a les persones usuàries que puguin queda afectats per aquesta restricció.   

PUBLICITAT