Tarragona estrena el Festival d’Estiu amb el concert de Blaumunt i Albert Jordà

El Festival d’Estiu aixeca el teló aquest dissabte 25 de juny amb el concert de Blaumut i Albert Jordà al Teatre Auditori del Camp de Mart a partir de les 20 h. Les dues cites seran el punt culminant de tota una jornada musical al Camp de Mart coorganitzada entre l’Ajuntament de Tarragona i la Sala Zero. Al migdia, als jardins, se celebrarà un vermut electrònic i, a la tarda, una sessió de petits DJs amb la col·laboració del Club Vinil TGN. 

PUBLICITAT

Olímpica i Primavera és l’enigmàtic títol que dona nom al cinquè disc d’estudi de Blaumut. El grup, presenta un nou àlbum amb deu cançons que desdibuixen els límits entre la realitat i la ficció. En un exercici artístic, i basant-se en les eines digitals actuals. Blaumut es planteja el repte d’enregistrar el disc per separat, cadascun des de la intimitat de casa seva, sense un espai físic on trobar-se. La posterior mescla dels elements ha anat a càrrec de Joel Condal, sota la producció de Xavi de la Iglesia, autor de les cançons, i el mateix Joel Condal.

Albert Jordà arriba aquest any amb noves sonoritats, però amb la mirada posada al seu nou disc, que veurà la llum el 2023. Acompanyat de la seva inseparable Banda del Mal Temps, el músic tarragoní farà un repàs a tretze anys de carrera en solitari, desgranant les cançons que més han sonat al llarg dels cinc àlbums que ha publicat fins ara.

Amb aquests dos concerts, la conselleria de Cultura dona el tret de sortida a les seves programacions d’estiu. Inclouen, el cicle de dansa contemporània “En dansa” i el cicle de “Cultura en família”, que s’estrenaran la setmana que ve. 

PUBLICITAT