The Tyets i La Fúmiga actuaran al Francolí per Santa Tecla

El grup The Tyets i Arc de Triomf actuaran per les festes de Santa Tecla 2023. Ho faran el dia 17 de setembre en un concert gratuït i familiar al Parc del Francolí, que esdevindrà nou epicentre de grans concerts i actes més multitudinaris d’aquestes festes.  

La Fúmiga
PUBLICITAT

The Tyets s’ha obert pas entre l’escena urbana del país gràcies al seu estil propi, mescla de trap, reggaeton i ritmes llatins amb influències pop.
Aquest duet de Mataró ha publicat el seu nou disc Épic Solete, que ja acumula milers d’escoltes i que la crítica ha titllat d’un abans i un després en la seva trajectòria i en el conjunt de la música en català.  

El dia 17 de setembre no estaran sols. Els acompanyaran la banda barcelonina Arc de Triomf, amb els seus himnes i històries quotidianes amb dosis de realitat a ritme de pop, rock i ska. 

El Parc Francolí també serà l’escenari el dia abans, 16 de setembre, del concert de la banda valenciana La Fúmiga i La Cosina, presentant el seu directe festiu, alegre i compromès, ple de ritmes d’arrel i moderns, amb lletres desenfadades, escrites pels cambrilencs Clara Colom i Àngel Panicello. Les dues formacions oferiran també un concert gratuït.  

El nou escenari del Parc del Francolí, que pretén descongestionar la Part Alta i zones urbanes properes com ara la plaça Corsini o els jardins del Camp de Mart, permetrà incorporar una nova centralitat pel que fa als actes amb assistència de públic, tot incrementant les possibilitats d’aforament, rebaixant l’impacte acústic i que permetrà incorporar un escenari cobert en cas de necessitat.  


Entrades ja a la venda pel concert de Joan Dausà 

Una altra de les propostes musicals per aquestes festes de Santa Tecla és el concert de Joan Dausà, tot presentant el dia 16 de setembre al Teatre Auditori del Camp del Mart la seva gira 10 anys, Jo Mai Mai. 

Amb una dècada dalt dels escenaris, Joan Dausà ha mostrat la gran vàlua com a compositor, i la gran capacitat d’emocionar al seu públic. Jo Mai Mai, gira 10 anys, és una mirada amb nostàlgia d’aquests primers deu anys de trajectòria, però també és una mirada optimista i positiva a cantar tots els seus grans èxits. Des de l’imprescindible Jo Mai Mai, a la compromesa Una Altra Manera de Viure, a les festives La Gran Eufòria, Tot Anirà Bé o Ho Tenim Tot o a la recent Queda’t Així. 

Les entrades, que oscil·len entre els 25 i els 32 €, ja están disponibles a través de https://promoartsmusiclive.koobin.com/dausatarragona 

PUBLICITAT